Sfaturi utile

Lenjerii de pat oferita de Lovely Design

Lenjeria de pat contribuie la sporirea senzației de bine, prin sporirea simțului estetic. Alegerea lenjeriei de pat trebuie să fie făcută din aceeași gamă cu protecția și cu salteaua, tocmai pentru ca nici lenjeria și nici protecția să nu influențeze performanța inițială a saltelei. Lenjeria trebuie aleasă din materiale performante, ușor de spălat, curățat, întreținut.

Lenjeria de pat Daisy Sleeping Set, cu flori și fluturi, simboluri ale frumuseții dinamice și ale eleganței naturii, oferă transformarea regenerativă a naturii în dormitoare, care sunt centrul relaxării și al odihnei.

Lenjeria Lark are un design floral deosebit ce se poate adapta oricarei tip de design.

Lenjeria de pat bumbac satinat pentru 2 persoane Destra impresionează prin culoarea sa, element foarte important in decorul unui dormitor si care poate schimba total designul acestuia.

Setul pat bumbac pentru 2 persoane Birds – Yatas Bedding, este un set ideal pentru orice anotimp, acesta cuprinzând și o pilotă subțire îmbracată.

Fibrele de bumbacale acestor lenjerii de pat sunt ușoare și poroase, astfel că țesătura rezultată din ele este moale, lasă aerul să pătrundă și pielea să respire în timpul nopții, evitând transpirația.

Lenjeria de pat din bumbac devine mai moale și mai placută la atingere cu fiecare spălare, fiind o lenjerie foarte durabilă in timp.