Sfaturi utile

Cum să alegi salteaua de pat potrivită

Cum să alegi salteaua de pat potrivită

Răspunsul la întrebarea cum să alegi o saltea pentru dormitor? Este unul singur: saltelele oferite de Lovelydesign. Singurul obiect care te poate ajuta să te simți liber într-un spațiu restrâns este salteaua. Așadar, o saltea cu un aspect ergonomic, performant, poate conferi imaginea de spațiu larg, într-un perimetru relativ redus ca suprafață.

Un al doilea aspect necesar atunci când îți pui problema cum să alegi o saltea pentru dormitor, este confortul pe care ți-l oferă. Somnul nu înseamnă numai relaxare ci și regenerare. Corpul obosit, are nevoie să își recapete elasticitatea și mobilitate. Așadar, ai nevoie de o saltea care să răspundă necesităților fizice, dar și psihice.

Ești tot mai ocupat, îți petreci până la 16 ore implicat în activitatea de la muncă, în trafic, în activități sociale (duci copiii la școală sau la activități extra-școlare, te duci la sala de forță/fitness, cosmetică, frizerie, coafor etc), cumpărături. Practic, îți mai rămân cele 8 ore dedicate somnului, odihnei.  E normal să te întreb cum să alegi o saltea pentru dormitor?

Toată ziua o petreci în spații mici, închise, la birou, în mașină, mijloacele de transport în comun,  în care trebuie să îți calculezi atent mișcările, pentru a profita de spațiul personal și totodată, pentru a nu invada spațiul celorlalți.

Locuința a devenit și ea tot mai mică, din cauza prețurilor ridicate ale pieței imobiliare, fie din cauza faptului că o împarți cu părinții, socrii, ori cu proprii copii.

Există un spațiu interior, dormitorul, care, deși mic, poate fi transormat într-o oază de relaxare, liniște, de încărcare a bateriilor, deoarece zielel libere, minivacanțele, vor fi puține în 2020, iar concediul este încă departe. Chiar dacă se apropie sărbătorile Paști, goana după pregătiri, promoții îți scurtează timpul și așa destul de limitat. Mai adaugă și faptul că tot ceea ce cumperi îți bucură viața dar îți reduce spațiul și așa mic.

Toate aceste produse au un singur scop: să transforme dormitorul tău într-o oază de lux, odihnă, relaxare fizică și psihică. Marea varietate de opțiuni și de produse oferite de Lovelydesign recomandă de la sine comandarea unor astfel de produse pentru dormitorul tău!