Sfaturi utile

Saltele cu arcuri individuale oferite de Lovelydesign.ro

Saltele cu arcuri individuale oferite de Lovelydesign.ro

Saltelele cu arcuri individuale au marele avantaj că oferă o performanță superioară în sfera personalizării. Cine optează pentru saltele cu arcuri individuale își dorește optimizarea performanței oferite de salteaua respectivă. Calitatea deosebită a oțelului arcurilor, le face ca acestea să mențină parametrii inițiali ai saltelei după ce a trecut mult timp de la utilizare.

Individualitatea arcurilor ajută la asigurarea aceluiași nivel al saltelei, atunci când utilizatorul se mișcă în timpul somnului.

Salteaua Cool Action are arcuri încorporate individual. Asigură un  confort termic prin tehnologia Feran Ice®.

Salteaua Ionic Energy  se mulează perfect pe corpului datorită arcurilor instalate separat și independent, susținând vertebrele șicoloana vertebrală.

Salteaua Yatas Dream Box  beneficiază de aportul tehnologiei Titanium Matrix Spring. Este utilă pentru toate tipurile de corp și  preia presiunea din regiunea capului-umărului și curburii coloanei vertebrale, distribuind-o echilibrat pe toată suprafața corpului.

Salteaua Yatas Duchess prin sistemul Optimum Support Visco  utilizează tehnologia exclusivă cu celule deschise și spumă de memorie elastică visco cu înaltă densitate.

Salteaua Yatas Tesla Sleep cu Arcuri Individuale folosește tehnologia Tesla cu țesătura specială Tesla Sleep realizată cu fibre magnetice care funcționează cu un magnet, optimizând calitatea somnului.

Salteaua Yatas Wedding Premium cu Arcuri Individuale este opțiunea perfectă pentru cuplurile aflate la început de drum, permițând memorarea separată a formei corpurilor care dorm pe saltea, mișcarea unui partener, neafectând somnul celuilalt.

Salteaua pat dormitor King Master cu arcuri individuale este alcatuită din 10 000 arcuri individuale din  oțel  de 2 cm, diametru de 3 cm, folosind tehnologiile Posturflo,  Hi-Low, Active Support®. Sprijină corpul corespunzător din toate direcțiile, în fiecare punct de presiune oferind aerisire optimă, grație saltinului de lux și a țesăturii manuale din satin de lux.

10.000 arcuri individuale inteligente, ce sunt active in permanenta si dispune de tehnologii premiate.

Salteaua Yatas Supreme Comfort, prin tehnologia Monoblock Solid Core oferă spatelui o optimă protecție și odihnă.

Salteaua Yatas Smart Track cu arcuri cu Memory Coil și Smart Track oferă un somn adaptat necesităților personale, grație saltelei cu memorie și arcuri personalizate.

Salteaua Yatas Support Line cu Arcuri  beneficiază de sistemul de arcuri S-Line cu două straturi care protejează coloana vertebrală