Sfaturi utile

Tipuri de saltele pat oferite de magazinul on-line Lovelydesign.ro

Tipuri de saltele pat oferite de magazinul on-line Lovelydesign.ro

Magazinul on line lovelydesign.ro are un showroom în Strada Borhancicului, Nr. 64 din Municipiul Cluj Napoca, Județul Cluj, România. Acest magazin vă oferă o gamă largă de saltele precum:

Salteaua cu arcuri individuale Aqua Nova beneficiază de tehnologia de țesătură ”Celliant”, brevetată pentru producerea echipamentelor de îmbrăcăminte sportivă. Această saltea ajută la refacerea musculaturii prin odihnă, permite acumularea de minerale din natură și contribuie la oxigenarea optimă a organismului. Totodată, ajută la refacerea elasticității articulațiilor și facilitează trezirea fără senzație de oboseală acumulată în timpul somnului, grație tehnologiilor DHT Spring System și UltraWaist, care ajută la înlăturarea durerii coloanei și șoldurilor.

Salteaua cu arcuri individuale Athletic se potrivește cel mai bine unui temperament activ, sportiv. Cine petrece toată ziua, solicitând mușchii, coloana, articulațiile, în timpul muncii, are nevoie de odihnă și de un echipament pentru dormit care să ajute la eliminarea solicitării corpului pe timpul zilei. Toți își doresc să adoarmă mai repede și să se trezească înaintea alarmei ceasului deșteptător, complet refăcuți.

Salteaua cu arcuri individuale Blue Star, Yatas Bedding este o saltea prevăzută cu zone ergonomice, arcuri individuale din oțel de calitate, aspect atrăgător luând forma corpului și evitând disconfortul nocturn legat de mișcările involuntare ale partenerului alături de care  împărțiți dormitorul și odihna pe timp de noapte.

Salteaua  Fresh Sense cu Arcuri DHT  beneficiază de aportul deosebit al tehnologiei Fresche® și repartizareauniformă a greutății corporale, grație  arcurilor  DHT, pentru o calitate deosebită a somnului. Totodată, salteaua conferă protecție ortopedică deplină și facilitează circulația sângelui, în timpul somnului nocturn .

Salteaua Natura Rest este fabricată dintr-o șesătură performantă din vâscoză naturală iar partea superioară poate fi supusă spălării, experiența somnului fiind optimă. Omul este parte a naturii, iar confortul uman ideal este rezultatul optimizării relației dintre natură și tehnologia modernă.

Saltea Ortopedică Multi cu arcuri este construită din spumă de susținere internă și laterală, care ia perfect forma corpului celui ce alege să doarmă pe ea. Structura  ortopedică de ultimă generație permite menținerea pe acelașiplan a coloanei vertebrale, capului și membrelor, oferind experiența unică a unui somn regenerator. Sistemul novator al saltelei este reprezentat de o îmbinare între arcuri mai înalte și mai joase. Arcurile mai înalte preiau forma corpului, iar  arcurile mai joase oferă suport maxim pentru coloana vertebrală. Arcurile înalte coboară puțin sub presiunea corpului, înălțimea lor scade la nivelul arcurilor mai joase, apoi cele două tipuri de arcuri încep să se coordoneze și să se ajusteze cu eficacitate oferind  suport în punctele de presiune. Arcurile colaborează și asigură confort personalizat, indiferent de greutatea, structura corporală a persoanelor care o folosesc.

Salteaua Sleep Balance DHT Spring asigură o circulație mai bună a aerului, în stilul primăverii, în materialul saltelei, datorită sistemului de arcuri împachetate individual, salteaua adaptându-se perfect fiecărei conformații și greutăți corporale.

Salteaua Star DHT cu arcuri este realizată dintr-o spumă cu înaltă densitate oferind sprijin puternic pentru coloana vertebrală și zona spatelui care este, poate cel mai mult solicitată în timpul lucrului. Salteaua oferă un microclimat optim pentru un somn mai bun prin îndepărtarea surplusului de umezeală și caldură și menținâd suprafața de dormit placută.