Sfaturi utile

Cum să alegi o saltea pentru dormitor? Răspunsul este: saltelele Yatas

Cum să alegi o saltea pentru dormitor?

Ești tot mai ocupat, îți petreci până la 16 ore implicat în activitatea de la muncă, în trafic, în activități sociale (duci copiii la școală sau la activități extra-școlare, te duci la sala de forță/fitness, cosmetică, frizerie, coafor etc), cumpărături. Practic, îți mai rămân cele 8 ore dedicate somnului, odihnei.  E normal să te întreb cum să alegi o saltea pentru dormitor?

Toată ziua o petreci în spații mici, închise, la birou, în mașină, mijloacele de transport în comun,  în care trebuie să îți calculezi atent mișcările, pentru a profita de spațiul personal și totodată, pentru a nu invada spațiul celorlalți.

Locuința a devenit și ea tot mai mică, din cauza prețurilor ridicate ale pieței imobiliare, fie din cauza faptului că o împarți cu părinții, socrii, ori cu proprii copii.

Există un spațiu interior, dormitorul, care, deși mic, poate fi transormat într-o oază de relaxare, liniște, de încărcare a bateriilor, deoarece zielel libere, minivacanțele, vor fi puține în 2020, iar concediul este încă departe. Chiar dacă se apropie sărbătorile de Crăciun și Anul Nou, goana după pregătiri, promoții îți scurtează timpul și așa destul de limitat. Mai adaugă și faptul că tot ceea ce cumperi îți bucură viața dar îți reduce spațiul și așa mic.

De aceea, răspunsul la întrebarea cum să alegi o saltea pentru dormitor? Este unul singgur: saltelele Yatas. Singurul obiect care te poate ajuta să te simți liber într-un spațiu restrâns este salteaua. Așadar, o saltea cu un aspect ergonomic, performant, poate conferi imaginea de spațiu larg, într-un perimetru relativ redus ca suprafață.

Un al doilea aspect necesar atunci când îți pui problema cum să alegi o saltea pentru dormitor, este confortul pe care ți-l oferă. Somnul nu înseamnă numai relaxare ci și regenerare. Corpul obosit, are nevoie să își recapete elasticitatea și mobilitate. Așadar, ai nevoie de o saltea care să răspundă necesităților fizice, dar și psihice.

Răspunsul la ceea ce cauți, îl vei găsi la saltelele oferite de Lovelydesign.ro.

Salteaua cu arcuri individuale Blue Star, Yatas Bedding, 180×200 cm este o saltea cu duritate semidură/dură, testată de cercetatori japonezi. Salteaua Blue Star-YATAS BEDDING, prin intermediul tehnologiei de arcuri DHT, arcuri din oțel dublu tratate prin încălzire,oferă o uzură de lungă durată.

Salteaua  DOUBLE DECKER -YATAS BEDDING combate 100% efectul de balans, mișcările generate de partenerul de dormit fiind izolate prin tehnologia Free Zone,

Salteaua DOUBLE DECKER – YATAS BEDDING cu grosimea ei de 30 cm a fost proiectată să ofere confortul maxim și ca să reziste la sarcină mare. Dacă dorești o saltea de lux cu arcuri individuale, cu aspect elegant, modelul DOUBLE DECKER – YATAS BEDDING este,cu siguranță alegerea perfectă.

Salteaua cu arcuri individuale Duchesse Comfort – Yatas Bedding, Alb, 160x200x33 cm este o saltea cu 7 zone ergonomice, cu arcuri individuale din oțel de calitate, cu aspect atrăgător de care ne putem îndrăgosti la prima vedere. Cu grosimea ei de 33 cm este demnă, prin senzația de spațiu pe care o oferă,  chiar e palatul unui sultan, iar ceea ce oferă în pat, este odihna maximă în orice poziție de dormit.

Pentru dormitorul tău, soluția optimă este oferită de saltelele oferite de Lovelydesign.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *