Sfaturi utile

Nouă generație de saltele pentru dormit

Nouă generație de saltele pentru dormit

Salteaua Hibrid-Formula de Nouă Generație pentru somnul celor ce nu pot dormi

Timpul în care dormim acoperă aproape o treime din viața noastră. Procedurile de recuperare fiziologică de importanță vitală sunt efectuate în timpul somnului. Experiența unui somn slab afectează în mod direct calitatea vieții. Pe termen scurt, problemele de somn provoacă oboseală, durere și deficit de atenție creându-ți o zi proastă, dar pe termen lung acestea se pot transforma în multe tulburări.

Alegerea saltelei potrivite este o necesitate pentru experiența unui de somn de calitate. Pentru un somn neîntrerupt, este necesar să alegeți o saltea care să susțină anumite zone ale corpului și să echilibreze temperatura corpului. Confortul oferit de saltea facilitează ușurința de a dormi împiedicând întreruperea somnului. Răspunzând perfect nevoilor diferitelot tipuri de corpuri și preferințelor personale de confort, saltelele hibrid ies în evidență, într-un mod strălucitor ca soluții de generație următoare de somn perfect datorită tehnologiilor inovatoare pe care le conțin.

Ce este o saltea hibrid?

Conceptul celei mai bune saltele variază considerabil în funcție de caracteristicile fizice ale unui utilizator, precum și în funcție de cerințele de confort ale acestuia. Există multe tipuri diferite de saltele pentru ca utilizatorii să poată găsi ei înșiși varianta potrivită. Este ușor să spunem că există dezavantaje, deoarece există avantaje cu privire la fiecare tip de saltea produsă. Tehnologiile hibride se străduiesc să obțină un design perfect care să minimizeze aceste dezavantaje.

Dotată cu tehnologii de ultimă generație, seria de saltele hibrid Yataș, răspunde confortului și nevoilor personale, saltelele fiind potrivite pentru toate tipurile de corpuri și datorită faptului că acestea sunt compuse din diverse combinații de tehnologii vâsco, spumă, latex, gel și țesături, oferind experiența unică a somnului neîntrerupt.

Având scopul de a combina cele mai bune caracteristici ale diferitelor tipuri de saltele, seriile de saltele hibrid au fost concepute pentru a oferi variația perfectă pentru un somn perfect. O saltea hibrid folosește un design special în stil sandwich, compus din mini arcuri de buzunar, care au fost plasate între vâsco și spumă PU cu decupaj CNC pentru a sprijini perfect zonele cheie ale corpului, cum ar fi coloana vertebrală, spatele, talia și gâtul. Pe de altă parte, structura saltelei este realizată din materiale inteligente, care se vor adapta la schimbarea temperaturilor corpului în timpul somnului, prevenind astfel întreruperea somnului datorită creșterii temperaturii corpului și a transpirației.

Tehnologiile hibride inovatoare constau în proiectări speciale de primăvară și selecții de materiale inteligente cu capacitate mare de respirație. În plus, folosesc sisteme cu arcuri de memorie pentru a oferi o experiență unică de somn persoanelor cu caracteristici diferite ale corpului și cu nevoi diferite de somn.

Tehnologii inovatoare de somn de la Yataș

Saltelele hibride Yataș sunt produse având în vedere preferințele personale de somn ale persoanelor cu caracteristici fizice diferite. Tipurile de saltele tehnologiile de somn cele mai avansate susțin perfect curba coloanei vertebrale, relaxează mușchii asigurând poziția corectă de dormit, previn problemele de circulație cauzate de problemele de presiune și reduc posibilitatea de a fi afectați de dureri și probleme similare, sprijinind zonele cheie ale corpului.

Mulțumită sistemelor de arcuri Wallaby care se închid, tipurile de saltele hibrid susțin zonele cheie ale corpului într-un mod delicat și contribuie la asigurarea poziției perfecte de dormit cu sistemele de memorie cu memoria Coil. O serie de sisteme cu arcuri de buzunar susțin toate punctele corpului în cel mai sănătos mod posibil. Pe de altă parte, folosesc un design special în stil sandwich pentru a sprijini absorbția excelentă a presiunii.

Materiale care îmbunătățesc confortul somnului

 Saltelele hibride Yataș sunt susținute de spume Visco cu celule deschise pentru a proteja curba naturală a coloanei vertebrale. Folosesc latexul natural produs prin metode ecologice ca soluție naturală pentru a echilibra excesul de presiune asupra organismului. Acestea oferă una dintre cele mai sănătoase metode de echilibrare a temperaturii corpului cu ajutorul materialelor din lână 100% naturală certificate Woolmark. Efectele relaxante și răcoritoare ale gelului umed și ale altor materiale inteligente susțin saltelele pentru a vă îmbunătăți experiența de somn la maximum.

Modelele de saltele hibride Yataș echipate cu tehnologii inovatoare precum Feran Ice, Adaptive, Ergocoil, Verticoil Edge și multe altele, vă așteaptă să alegeți modelul care vă va oferi o experiență de somn perfectă. Puteți obține o calitate perfectă a somnului pe care nu ați experimentat-o ​​până acum alegând o saltea sub îndrumarea confortului personal pentru somn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *