Sfaturi utile

Cea mai confortabilă poziție de dormit

Cea mai confortabilă poziție de dormit

Baza mobilă Move Up Master pentru cea mai confortabilă poziție de dormit

Yataș Bedding Move-Up Master aduce o suflare de aer curat conceptului de somn de calitate, cu baza sa mobilă. Oferind confort pentru fiecare nevoie, cu cele 5 zone de mișcare separate, Move-Up Master aduce somnul sonor în dormitorul dvs. fiind soluția pentru multe probleme, de la apnee în somn până la reflux, de la dureri de la talie și gât până la sforăit, cu pozițiile sale reglabile separat pentru cap, gât, spate, talie și picioare.

Calitatea somnului este direct legată de produsele de dormit, cum ar fi saltelele, cuverturile și pernele. Pe lângă produsele pentru dormit, corpul are nevoie de poziții diferite, astfel încât fiecare parte a corpului să poată fi confortabilă, astfel încât corpul să se poată odihni complet. Fiind conștient de acest lucru, Yataș oferă o experiență de dormit diferită cu Move-Up Master mobil, astfel încât corpul să se poată odihni complet.

Fiecare zonă a corpului tău se va odihni

Fabricat folosind cele mai avansate tehnologii din lume, Move-Up Master oferă poziții diferite pentru 5 zone diferite ale corpului, capului, gâtului, spatelui, taliei și picioarelor, datorită sistemului unic de motoare mobile.

Oferind garanția pentru un somn perfect, caracteristica bazei mobile de mișcare Master-Up Master, care se poate ajusta de la talie la cap, oferă soluția eficientă la tulburări precum refluxul și apneea în somn. Refluxul, o afecțiune digestivă, în care acidul gastric se întoarce în gură este una dintre bolile care afectează calitatea somnului. Persoanele cu reflux se plâng deseori de faptul că fluxul brusc de acid gastric provoacă pierderea somnului atunci când stau culcat în pat. Apneea de somn, care este definită ca o oprire respiratorie în timpul somnului declanșat de sforăit provoacă un deficit de atenție, ceea ce duce la numeroase probleme, de la accidente de trafic și de muncă la astm și diabet. Cu Move-Up Master se poate regla zona gâtului și a capului. Oamenii care suferă de sforăit care scade calitatea somnului și îi tulbură și pe alții, obțin somn sănătos și confortabil cu ajustarea anti-sforăit.

Nu mai sunt dureri de talie, spate și gât cu ajutorul Master Base Move Up

Timpul în care dormim acoperă aproape o treime din viața noastră, astfel încât este vital pentru o viață sănătoasă. În timpul zilei, pozițiile de somn joacă un rol esențial în sănătatea coloanei vertebrale la fel de mult ca și pozițiile șezând și în picioare. Curburile naturale din regiunile gâtului și taliei corpului uman pot fi perturbate printr-o alegere greșită a saltelei. Reducerea sau creșterea acestor curburi naturale duce, de asemenea, la talie, gât și dureri de spate. Produs pentru confortul perfect al somnului de către patul Yataș, baza mobilă Move-Up Master previne talia și durerile musculare prin distribuirea uniformă a greutății corporale cu zona reglabilă a taliei sale. Zona reglabilă din spate permite spatelui să rămână în poziție verticală, ajutându-vă coloana vertebrală să se recupereze.

Somnul slab duce la multe plângeri, cum ar fi lipsa de concentrare, dureri de cap, epuizare, slăbirea sistemului imunitar. Zona reglabilă a picioarelor bazei mobile ajută la reglarea circulației sângelui și permite odihna sănătoasă.

Fiind un candidat pentru cel mai elegant și mai confortabil membru al dormitorului dvs., mecanismul de tracțiune al bazei mobile Move-Up Master este conceput pentru a oferi comoditate pentru amenajarea dormitorului. Când zona capului saltelei este ridicată, salteaua se mișcă împreună cu baza, fără a fi nevoie să o trageți.

Prin acest mijloc, puteți pune Move-Up Master pe perete. Acest mecanism permite accesul ușor la alte mobilier care stau lângă pat, deoarece acestea rămân chiar lângă saltea.

Ușor de utilizat cu ajutorul telecomenzii

Baza Master Move Up, care poate fi controlată și printr-o telecomandă, vă permite să controlați fără a vă compromite confortul. Telecomanda face o ajustare ușoară la poziția dorită chiar și noaptea, datorită caracteristicii luminii cu lanternă din ea. Funcționarea silențioasă asigură un somn neîntrerupt.

Puteți vizita showroom-urile și site-ul www.lovedesign.ro pentru a vă bucura de o nouă experiență cu Move-Up Master Base, care oferă un somn și confort perfect împreună folosind cele mai avansate tehnologii de așternut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *