Sfaturi utile

Lovelydesign.ro, magazin de saltele ortopedice

Mulți ani, se considera că este de ajuns să dormi pe scândură sau pe un pat tare ca să tratezi problemele de spate, afecțiuni lombare, ale coloanei vertebrale. Numai că rigiditatea suprafeței de dormit duce la agravarea durerilor.

De aceea, Yataș a venit cu soluția saltelelor ortopedice, adică saltele cu memorie, arcuri tratate termic care să identifice zonele care a nevoie de sprijin fără a afecta zonele sănătoase ale corpului. Corpul uman se reface prin somn, se fortifică prin alimentație. De aceea, însănătoșirea se produce când corpul este alimentat corect și se odihnește corect.

Salteaua Orthopedic Multi Full DHT Spring Series este ideală pentru cei care caută un confort accesibil pe termen lung, cu spumă de susținere internă și laterală și structură complet ortopedică care oferă suport complet pentru coloana vertebrală. Este important ca patul să  sprijine corect coloana vertebrală.

Salteaua Multi Ultra își păstrează forma de ani buni datorită tehnologiei de izolare exclusivă Yataș Spring DHT, formată din arcuri duble din oțel tratat termic.

Salteaua Rina DHT Spring Series sprijină coloana vertebrală și oferă confort ortopedic și de lungă durată. Țesătura jacquard de lux crește calitatea somnului.