Sfaturi utile

Saltele Memory Foam oferite de Lovely Design

Saltea Yatas Smart Track cu arcuri individuale

Salteaua SMART TRACK-YATAS BEDDING utilizează  sistemul MEMORY COIL, care memorează practic  curbura naturală a corpului asigurând protecția capului, gâtului, taliei, șoldurilor.

Sistemul de arcuri cu memorie al saltelei SMART TRACK – YATAS BEDDING oferă o circulație mai bună a aerului în materialul saltelei față de materialul standard – vâscoza.

Mulțumită tehnologiei inovatoare „Memory Coil Spring Technology-Yatas”, fiecare zonă a corpului clientului este optim susținută și ușurată.

Tehnologia  superioară de memorie a sistem de arcuri este o alegere perfectă pentru cei care caută un somn neîntrerupt, odihnitor, revigorant și de înaltă calitate. Salteaua Smart Track, al cărei test de calitate a somnului a fost efectuat în Japonia, pune mai puțin presiune asupra corpului, asigură circulația sângelui regulat și reduce numărul de mișcări nocturne cu 24%. Sistemul de arcuri cu memorie oferă un confort incomparabil, evitând  inconfortul suspensiilor clasice. Cu ajutorul sistemului de susținere lombară Ultrawaist, se adaptează complet corpului și reacționează imediat la mișcările acestuia. Cu o înțelegere superioară a tehnologiei, salteaua SMART TRACK-YATAS BEDDING  transformă fiecare somn în perfecțiune.

Salteaua Visco Ultimate este dezvoltată cu o  tehnologie exclusivă bazată pe celule deschise cu spumă de memorie elastică visco, oferind o experiență confortabilă de somn.

Salteaua Visco Optimum este dezvoltată cu tehnologie exclusivă cu celule deschise și spumă de memorie elastică visco de înaltă densitate.

Salteaua Hybrid prin sistemul de arcuri îmbunătățit, tehnologiile Memory Coil și Smart Track, folosite pentru prima dată de Yataș în Turcia, oferă o experiență de somn unică.